就いては

SOBRE NOSALTRES

LA NOSTRA MISSIÓ

Unim tradició i innovació en cada mochi que elaborem artesanalment, posant tota la il·lusió per a crear noves experiències de sabors i textures.

ORÍGENS

La història de Niji comença en 2016 en un petit obrador situat a Barcelona. Treballant per a aconseguir el mochi perfecte, Agnesa Novitchi, fundadora de l’empresa, va aconseguir la perfecta unió entre la cobertura de farina d’arròs i la mousse que funciona com a farciment. D’aquesta manera van néixer el que ja coneixes com “Nijis”.

OBRADOR

Amb un petit equip a l’obrador situat al carrer Vallespir 141, a Barcelona, aquest es va convertir en la primera botiga oficial de l’empresa al maig del 2018. Estant l’única del país dedicada exclusivament a la venda de mochis, el creixement fa ser imparable i ens vam expandir a altres ciutats com Madrid i València..

SOM REFERENT

Niji uneix tradició, innovació i alta gastronomia: d’aquesta manera s’ha convertit en el referent per excel·lència d’aquest desitjat dolç japonès. Amb venda directa al públic i restaurants, a finals de 2020 vam començar a expandir-nos a Lisboa i Portugal, i vam llançar el nostre servei de venda online.

EL QUE VE

El nostre futur immediat implica seguir creixent, per Europa i la resta del món, per ser més encara més a prop de tots vosaltres i arribar a una clientela encara més amplia. A més, innovem contínuament en els sabors i textures que us presentem com el nostre ja mític cheesecake amb cobertura lila i cor de melmelada de gerds i nabius, cava amb peta zetas o mango i maracujà, senyes d’identitat de la marca.

MEMORABLES

Som una marca, desprès de cinc anys, reconeixible al veure el nostre producte. Se’ns identifica ràpidament de forma visual i la identitat de marca que hem construït ajuda a que siguem únics i exclusius. A més, des del nom fins als colors corporatius, ajuden a fer de Niji una marca 360°.

私たちはあなたに耳を傾けます!

US ESCOLTEM
SEMPRE!